Huidvisie Eemnes

Een eerste afspraak

 

Om een afspraak te maken bij Huidvisie Eemnes kunt u per email of telefonisch contact met ons opnemen.
Wij staan u dan graag te woord voor het maken van afspraken, het beantwoorden van vragen & advies. 

Bij binnenkomst van het Gezondheidscentrum de Driesten kunt u met de trap of lift naar de 1e verdieping. U gaat de deur door tegenover de lift en kunt dan links plaats nemen in de wachtruimte. U hoeft zich niet vooraf te melden, de huidtherapeut zal u op het afgesproken tijdstip in de wachtruimte ontvangen.

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake-gesprek plaats. Daarin geeft u aan wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. De huidtherapeut zal door middel van een vraaggesprek en het observeren van de huidaandoening, kijken of er een indicatie is voor een huidtherapeutische behandeling. Mocht dit zo zijn, wordt er samen met u een behandelplan opgesteld en een afspraak ingepland voor de eerste behandeling. 

Let op! Er vindt dus tijdens het intake-gesprek geen directe behandeling plaats, tenzij u telefonisch anders heeft afgesproken met de huidtherapeut.

Neem de volgende documenten mee tijdens de eerste afspraak:

- De verwijzing van de huisarts of medisch specialist
- Uw identiteitsbewijs
- Zorgpas van uw zorgverzekeraar

* Voor een intake-gesprek en het opstellen van een behandelplan/ advies nemen wij graag ruim de tijd voor u. Wij brengen hiervoor eenmalig € 30,00 in rekening.